به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان، سهراب بناوند امروز شنبه 29 فروردین بابیان این مطلب گفت: «در این فاز از مرمت، 4 بادگیر در بافت تاریخی لافت مرمت و بازسازی شد.»
وی با اشاره به اینکه همچنین یک باب خانه تاریخی نیز مرمت و تجهیز شده است، افزود: «خانه عارفی یکی از بناهای تاریخی بندر تاریخی لافت است که بعد از مرمت بهعنوان پایگاه بافت تاریخی لافت مورداستفاده قرار میگیرد.»
بناوند ادامه داد: «مرمت بادگیرها و تجهیز و بازسازی خانه تاریخی عارفی بااعتباری بالغبر 3 میلیارد و 200 میلیون ریال انجامشده است.»
بندر لافت (بندر بادگیرها) با جاذبههای تاریخی و گردشگری تاریخی و طبیعی از بافتهای ارزشمند جنوب کشور است که در سال 1385 به شماره 16315 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.