به گزارش روابط عمومی استانداری هرمزگان، دکتر ایرج حیدری در جلسه کارگروه آرد، نان و گندم استان هرمزگان، با تاکید بر نظارت بر کیفیت و وزن چانه نان، عنوان کرد: فرمانداران و دستگاه های اجرایی ذیربط بر کیفیت نان در شهرستان ها به ویژه مرکز استان نظارت جدی کنند.
وی در همین خصوص، افزود: ضروری است در این زمینه نظارت ها تشدید شود تا حقی از مردم تضییع نشود. معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، تصریح کرد: هرگونه افزایش قیمت نان منوط به اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت و ستاد تنظیم بازار کشور است.
حیدری گفت: قیمت نان در هرمزگان متناسب با استان های همجوار و با آنالیز دقیق باشد. وی خاطرنشان کرد: نان در سبد اکثریت افراد جامعه به ویژه قشر کم درآمد قرار دارد و ایجاد خلل در این زمینه از کسی پذیرفته نیست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با تاکید بر تامین به موقع آرد مناطق روستایی استان، افزود: آرد مردم ساکن در مناطق روستایی استان متناسب با افزایش جمعیت این مناطق با هماهنگی فرمانداران در کمترین زمان ممکن تامین و ارسال شود.
حیدری در همین خصوص گفت: با توجه به افزایش جمعیت برخی مناطق روستایی و مهاجر پذیر بودن برخی شهرستان ها با آغاز فصل کشاورزی در سهمیه آرد این مناطق با هماهنگی فرمانداران بازنگری شود تا از کمبود های احتمالی جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: دستگاه های اجرایی ذیربط از عرضه خارج از شبکه و خروج آرد از استان برای جلوگیری از هرگونه کمبود جلوگیری کنند.