به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، دکتر ساسان صادقی با اشاره به اینکه ذخایر آبزیان هرمزگان به دلایلی همچون صید غیر مجاز، صید مخرب، آلودگی خوریات، افزایش تلاش صیادی به شدت تحت فشار قرار دارند تصریح کرد: بدون شک صیانت از ذخایر آبزیان برای پایداری صید و صیادی و همچنین حفظ ذخایر برای نسل آینده در مرحله اول باید توسط خود جامعه صیادی صورت پذیرد و صیادان در خط مقدم این مهم قرار دارند.
وی با بیان اینکه هرمزگان به عنوان یکی از قطبهای مهم شیلاتی به ویژه در زمینه صید و صیادی در کشور و منطقه مطرح است گفت: ظرفیتهای موجود در هرمزگان توانسته موجبات توسعه بیش از پیش استان، کشور و منطقه را فراهم سازد و بدون شک تداوم این مسیر نیازمند تقویت حفاظت از منابع آبزیان استان از طریق تقویت یگان حفاظت منابع شیلات استان و همچنین حمایت از شیلات استان در این راستا است.
صادقی ایجاد زیستگاههای مصنوعی،برخورد با صید غیر مجاز، رها سازی لارو میگو و بچه ماهی در دریا، ترویج و گسترش صید اصولی، مشارکت جامعه صیادی، تقویت یگان حفاظت منابع شیلات استان و… را از مهمترین اقدامات پیشرو استان در کاهش فشار بر ذخایر آبزیان خواند.
سرپرست شیلات هرمزگان صید غیر مجاز و کاهش ذخایر آبزیان را تهدیدی جدی برای اشتغال و اقتصاد ساحل نشینان خواند و گفت: هم اکنون افزون بر ۳۵ هزار صیاد با حدود چهار هزار و ۶۰۰ فروند شناور در آبهای استان مشغول به صیادی هستند که صیدغیرمجاز تهدیدی جدی برای اشتغال این افراد است.
وی تصریح کرد : در این بازدید هچنین ۴ دستگاه تور ترال و یک جفت تخته ترال از شناورهای بی هویت که اقدام به صیادی کرده بودند توقیف شد و جهت سیر مراحل قانونی توسط مرجع محترم قضایی به شیلات شهرستان بندرعباس دلالت داده شدند.