به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر، محمد جواد میرزاده با تشریح این خبر اظهار داشت: در راستای برنامه ریزی و مدیریت جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و پیش بینی ورود مهمانان نوروزی و افزایش مصرف، معاونت بهبود تولیدات دامی استان اقدام به برگزاری جلسه ای در اوایل بهمن ماه جاری با دعوت از اتحادیه مرغداران استان، مدیر توسعه بازرگانی سازمان، و دامپزشکی استان و شرکت پشتیبانی امور دام استان در سالن زیتون سازمان نموده و پس از تبادل نظر تصمیم به افزایش جوجه ریزی توسط اتحادیه مرغداران ( جامعه تولید کننده ) برای ماههای بهمن و اسفند گردید.
وی در ادامه افزود: با این تصمیم سازمان، جوجه ریزی محقق شده در بهمن ماه جاری بیش از ۲میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه صورت گرفته که حدود ۱۲ درصد بیشتر از جوجه ریزی بهمن ماه سال قبل می باشد .
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان همچنین ادامه داد: پیش بینی میگردد در برنامه جوجه ریزی اسفند ماه نیز حدود ۱۰ درصد نسبت به اسفند ماه سال قبل افزایش داشته باشیم.
میرزاده خاطر نشان کرد: شرکت پشتیبانی امور دام استان هرمزگان نیز متعهد گردیده تمهیدات و برنامه ریزی های لازم را جهت تامین مرغ منجمد و توزیع به میزان حداقل ۱۰۰۰ تن برای ایام پایانی سال وماه مبارک رمضان داشته باشد .
وب در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: این معاونت با انجام مکاتبات لازم با معاونت توسعه بازرگانی وزارت برای تامین نهاده مورد نیاز واحدهای تولید کننده حمایت از این برنامه را در دستور کار قرار داده است.