به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از ایرنا، معاون عملیات شرکت خدمات دریایی و بندری مستقر در بندر شهید رجایی روز سهشنبه در این خصوص گفت: پیازها ۱۷ فروردینماه امسال از کشور هند توسط یک شرکت خصوصی وارد شده است.
مهدی کرمانی نژاد افزود: فرآیند ترخیص ۲ تا سه هفته به طول میانجامد.
وی با بیان اینکه اینکه درصورت تامین کامیون حمل و نقل، پیازها سریعتر ترخیص میشود، افزود: خروج این محموله برعهده مالک است که باید هماهنگیهای لازم انجام شود.
پرواضح است که کالاهای فاسد شدنی همچون پیاز باید توسط کانتینرهای یخچالدار حمل شود.
درحالی که محصول پیاز هرمزگان با توجه به کشت نشایی از با کیفیتترین پیازهای تولید شده در کشور و منطقه است که خواهان بسیاری در سطح بین المللی دارد، ۴۰ کانتینر پیاز وارداتی در بندر شهید رجایی درحال فاسد شدن است.