افزونه جلالی را نصب کنید.

صید ۷۱۳ هزار تن ماهی در چهار استانی جنوبی کشور

  • کد خبر : 12950
  • 14 اردیبهشت 1402 - 22:46
صید ۷۱۳ هزار تن ماهی در چهار استانی جنوبی کشور
مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: در برنامه توسعه سال ۱۴۰۱ مجموع صید چهار استان جنوبی ۷۲۰ هزار تن بوده که ۷۱۳ هزار تن آن محقق شده است.

به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر، مسعود بارانی سیزدهم اردیبهشت ماه در همایش سراسری مدیران کل شیلات کشور به نمایندگی از استان‌های جنوبی اظهار کرد: در برنامه توسعه سال ۱۴۰۱ مجموع صید چهار استان جنوبی ۷۲۰ هزار تن بوده که ۷۱۳ هزار تن آن محقق شده و سهم آبزی‌پروری ۲۰۰ هزار تن بوده که مجموع تولیدات آبزی پروری ۱۴۳ هزار تن بوده است.

وی افزود: این مقادیر در سال ۱۴۰۲ باید به ۷۶۰ هزار تن در زمینه صید و ۲۶۰ تن در زمینه آبزی پروری برسیم که در صید احتمالا برسیم به این مقدار چون صید در آبهای عمیق را داریم ولی در پرورش مقداری عقب هستیم.

بارانی افزود: اعتبارات مصوب استان هرمزگان ۲۹۳ میلیارد تومان بوده که ۲۴۲ میلیارد تومان آن اختصاص یافته است.

مدیرکل شیلات هرمزگان افزود: استان سیستان و بلوچستان ۱۲۴ میلیارد تومان اعتبار مصوب داشته که ۱۲۱ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

وی افزود: در هرمزگان شش سایت با مساحت ۵۰۰۰ هکتار برق‌دار شده و ۹۰ درصد پیشرفت داشتیم و امسال نیز ۸۰۰۰ هکتار برق‌دار می‌شود.

بارانی ادامه داد: در بحث زیستگاه مصنوعی نیز ۱۰ میلیارد تومان اعتبار دادند که ۱۵۰۰ تا ساختیم ۵۰۰ ساخته و مستقر شده و ۱۰۰۰ هکتار ساخته و آماده رهاسازی است.

مدیرکل شیلات هرمزگان افزود: ۵۹ میلیارد تومان برای بندر رمچان اعتبار گذاشته شده که دو بازوی آن احداث می‌شود و ۱۲۰ میلیارد تومان برای لایروبی نیاز داریم.

وی با اشاره به اینکه ۱۵۰۰ هکتار مزرعه جدید به مجموعه مزرعه‌های هرمزگان اضافه شده، بیان کرد: ۱۴۰۰ هکتار نیز شرکت شهرک‌های صنعتی کلنگ زنی کرده است.
بارانی اضافه کرد: شش مزرعه ۵۰۰ تنی جدید پرورش ماهی در قفس به ما اضافه شده است.

مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به ارائه یک کیف سرمایه‌گذاری با دو طرح به استانداری هرمزگان، بیان کرد: ظرفیت پرورش ماهی در قفس ما ۱۱۰ هزار تن در ۱۰۶ قفس بوده و یک مزرعه خاویاری با ظرفیت ۵۰ تن آماده افتتاح داریم.

وی افزود: سال گذشته با ۳۸ میلیارد تومان پولی که استانداری گذاشت اسکله چیرویه راه‌اندازی شد که تنها مقداری از محوطه سازی و پشتیبانی آن باقی مانده است.

بارانی با اشاره به اینکه طی سال گذشته ۲۳۲۳ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات هرمزگان اتفاق افتاده که همه آن خصوصی است، بیان کرد: ۸۰ درصد این سرمایه‌گذاری در بخش آبزی‌پروری بوده است.

مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه سه مرکز مرکز جاسک، قشم و لنگه مصوبات سفر رئیس جمهور بودند، افزود: زمین این مراکز دریافت شده که اعتبار مصوب آن‌ها ۳۰۰ میلیارد تومان بوده که تخصیص آن ۲۴ میلیارد تومان است، برای یک مرکز مشاور انتخاب شده و دو مرکز دیگر در حال گرفتن مشاور است.

وی ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان موضوع صدور مجوز طرح پرورش ماهی در دریا را داریم.
بارانی افزود: همچنین هشت مجوز پرورش ماهی در قفس به ظرفیت ۲۵ هزار تن صادر شده است.

نماینده استان‌های جنوبی شیلات ایران افزود: پروژه‌های شخاص عمرانی فاز دوم اسکله بندر صیادی بندر تنگ، اسکله نارک، بندر صیادی کنارک و تکمیل زیرساخت کنار انجام شده است.

وی اضافه کرد: در خوزستان رهاسازی ۱۱ میلیون بچه ماهی را داریم و مجوز پرورش ۵۰۰ تن ماهی در قفس مجوز شده است.

بارانی تصریح کرد: در خوزستان شاهد رشد ۸۳ درصدی اعتبارات عمرانی بوده و ۸۱ درصد ذخیره‌سازی میگو افزایش پیدا کرده است.

نماینده استان‌های جنوبی شیلات ایران افزود: در استان بوشهر پیگیری، تصویب و تخصیص دو پروژه با اعتبار ۲۱۰ میلیارد تومان از محل دور دوم سفر رئیس جمهور به استان و همچنین توسعه کمی آبزی‌پروری را داشتیم.

وی بیان کرد: سطح برداشت میگو در بوشهر به ۶۴۷۵ هکتار به میزان ۳۸ هزار تن رسیده و میانگین وزن آن‌ها از ۱۷ به ۱۹ گرم رسیده و نزدیک شش تن در واحد سطح برداشت شده است.

لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=12950

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسبها