به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر، خسرو بهرامی نژاد گفت: با حضور پیمانکار طرح از محل مورد نظر جهت اجرای پروژه عملیات مکانیک آبخیزداری دره ساتک واقع در منطقه آرنگو بالا از توابع بخش سندرک این شهرستان که در فاصله ۷۰ کیلومتری از مرکز شهرستان واقع است بازدید شد و محل اجرای عملیات آبخیزداری تحویل پیمانکار گردید.
وی افزود: اجرای فعالیت های آبخیزداری در محل های مستعد و پتانسیل دار این شهرستان با هدف مقابله با خشکسالی ،تقویت سفره های زیرزمینی ،تقویت و تامین منابع آب در مناطق محروم به انجام می رسد .
بهرامی نژاد گفت: احداث سازه های آبخیزداری در این حوزه علاوه بر اینکه در کنترل و مهار سیلرودخانه آرنگو تاثیر بسزایی دارد می تواند سبب تقویت آبخوان ها ،سفره های آب زیرزمینی و چاه های کشاورزی پایین دست شود.
این سازه دارای ۸۵۰ هکتار حوزه آبخیز و توان کنترل سیلاب هایی با حجم بیش از ۱۵۰۰۰۰ مترمکعب را دارا می باشد.