به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان،مسعود بارانی استفاده از فن آوری و تکنولوژی های نوین، استفاده از سیستم های نرسی، مدیریت آب، استفاده از تجربیات کشورهای موفق در صنعت تکثیر و پرورش، بازمهندسی و تغیر ساختار در استخرهای پرورشی و … را از اهم راهکارهای ارائه شده در این نشست برای بهبود بیش از پیش وضعیت تکثیر و پرورش میگوی استان خواند.
وی برنامه ریزی هر چه بهتر تامین و تولید خوراک استاندارد و بهداشتی لارو میگو، پیگیری تامین مولد خوب و با کیفیت و عاری از بیماری ،پیگیری رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیر میگو توسط بخش خصوصی ، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه های متولی در جهت رفع موانع تولید و توسعه و … را از دیگر برنامه های مرح شده در این نشست خواند .
بارانی مفید و لازم خواندن چنین جلساتی تصریح کرد: برپایی این چنین نشست هایی می تواند مانع بروز مشکلات شود و بی شک تداوم آن تداوم رشد و توسعه در صنعت آبزی پروری استان هرمزگان را به دنبال خواهد داشت.
مدیر کل شیلات هرمزگان ابراز کرد: هم اکنون ۵۰ هزار هکتار زمین برای پرورش میگو در سطح استان هرمزگان شناسایی و مطالعه شده است که میزان ۱۰ هزار هکتار آماده بهرهبرداری و ۱۵ هزار هکتار نیز در حال احداث است.
بارانی ابراز کرد: صنعت تکثیر و پرورش میگو در هرمزگان دارای ظرفیتهای متعددی همچون تکثیر لارو، تامین و تولید خوراک، فرآوری، بستهبندی، حمل و نقل و بازار صادراتی است که این چرخه عظیم میتواند اشتغال، رشد تولید، رونق اقتصادی و ارزآوری قابل توجهی به همراه داشته باشد.