دکترعبدالجبار ذاکری گفت: در این ایام ۱۲۴ بازرس بهداشت محیط در قالب ۶۲ تیم بازرسی، بر فرآیند تهیه و توزیع مواد غذایی، نذورات، آش وحلیم ، کنترل آب آشامیدنی در مساجد، هیات مذهبی، حسینیه، نظارت می کنند.
وی تصریح کرد: بازرسین بهداشت محیط با حضور در مساجد و هیات ها علاوه بر نظارت به نحوه عرضه موادغذایی و آب ، کلرسنجی و نمونه برداری از آب و موادغذایی را انجام می دهند.
دکتر ذاکری با اشاره به توزیع نذورات و غذا در هیئت های عزاداری اظهار داشت: شیوع بیماریهای مرتبط با غذا و آب می تواند در مکانهای عمومی به علت عدم رعایت مسائل بهداشتی اتفاق بیافتد.
وی توصیه کرد: به جهت اهمیت سلامت عموم جامعه اجرای مطلوب رعایت دستورالعمل های بهداشت محیط در این ایام و در مراسم های مرتبط از سوی هیات های مذهبی ضروری است .