سرپرست نت مکانیک احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان ضمن اعلام این خبر گفت: با اجرای این کار بزرگ به میزان ۷ درجه دمای آب کاهش یافت و ۱۰ درصد نیز به ریت تولید مدولهای احیا اضافه شد.
اکبر زینالدینی، در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی، با اشاره به اهمیت کولینگتاورها در صنایع مختلف، بیان کرد: این تجهیزات، خنککاری آبِ در گردش کارخانه را انجام میدهند و مدلهای مختلفی از آنها مورداستفاده قرار میگیرد. کولینگتاور واحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان از نوع FORCE COUNTER FLOW است که در این مدل، هوا از پایین به بالا و آب از بالا به پایین در جریان است.
سرپرست نت مکانیک احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان در تشریح دلایل اجرای این عملیات گفت: به دلیل افزایش دمای آبِ در گردش و گزارشهای مکررِ بهرهبردار واحد مبنی بر عدم امکان تولید با ظرفیت نامی، بررسیهای لازم جهت اورهال اساسی سل ۴۴ A کولینگتاور انجام شد. در ادامه، برنامهریزیها و هماهنگیهای لازم جهت رفع نواقص موجود در این زمینه به عمل آمد و این مهم از تاریخ ۲۶ تیرماه شروع و پس از ۱۸۹ ساعت (۸ روز) با حجم فعالیتی معادل ۶ هزار و ۸۵۱ نفر ساعت به پایان رسید.
زینالدینی اجزای اصلی کولینگتاور احیا را چنین برشمرد: یک عدد فن واقع در بالاترین نقطه (جهت ایجاد جریان هوا)، فیلینگ (جهت افزایش سطح تماس آبوهوا)، قطرهگیرها (جهت جلوگیری از مکش قطرات آب توسط فن) و هدرهای آب که دوشها و نازلهای اسپریکننده آب روی آنها قرار دارند.
وی عمده فعالیتهای انجامشده در این اورهال را به شرح ذیل اعلام کرد: تعویض هدرهای آب، دوشها و نازلها، تعویض فیلینگها، تعویض قطرهگیرها، ترمیم نشیمنگاه فیلینگها، ترمیم لاین آب ورودی به کولینگتاور، تعویض ولو ورودی پمپ ۴۲ C، نظافت و شستوشوی دیوارهها و حوضچههای کولینگتاور.
سرپرست نت مکانیک احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان در پایان ضمن تشکر از رهنمودهای معاونت بهرهبرداری و مدیریت احیا مستقیم شرکت، از تمامی همکاران در بخشهای نت مکانیک احیا، تولید احیا، دفتر برنامهریزی تعمیرات، تعمیرات مرکزی و سایر بخشها که با تلاش و پیگیریهای شبانهروزی در این شاتدان طاقتفرسا، اورهال اساسی سل A کولینگتاور را پس از ۸ روز با موفقیت انجام دادند، تقدیر و تشکر کرد.