به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، مدیرکل شیلات هرمزگان در این نشست با اشاره به اینکه فعالیت های علمی و پژوهشی لازمه توسعه پایدار در هر فعالیتی است گفت: این مهم در زمینه فعالیت های شیلاتی با توجه به پویایی، گستردگی و جمعیت بالای بهره برداران شیلاتی و تاثیر آن در اقتصاد و اشتغال استان نقش پر رنگ تری می گیرد.
مسعود بارانی برپایی نشست های منظم و پیوسته اداره کل شیلات هرمزگان با پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، توسعه فعالیت های پژوهش محور، استفاده از پژوهش ها و تحقیقات پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان در مدیریت صید و صید مسئولانه، معرفی گونه های آبزیان در خطر انقراض، توسعه بهره بری از پژوهش ها و تحقیقات پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای در مباحث بیماری های آبزیان پرورشی، استفاده استفاده از مطالعات پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان در بازسازی و بهسازی ذخایر آبزیان و … را بخشی از تاکیدات در این نشست خواند.
وی ارتقای همکاری ، تبادل دانش و تخصص به ویژه در مسیر فعالیتهای صید و صیادی و توسعه آبزی پروری و حرکت در مسیر توسعه را از برنامه های بین شیلات هرمزگان و پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان خواند.
در ادامه رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان فعالیت های شیلاتی را یکی از محوری ترین و تاثیر گذارترین فعالیت ها در توسعه و اقتصاد استان خواند و تصریح کرد: خوشبختانه شیلات هرمزگان از روند و پیشرفت خوبی بهره مند است .
محمد صدیق مرتضوی پژوهش را یکی از اساسی ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه یک کشور دانست و گفت: قدرت استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است و فعالیت های پژوهشی یکی از شاخص های اصلی توسعه و پیشرفت محسوب میشود.
در نشست هم اندیشی شیلات هرمزگان با پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان مطرح شد:
اقدامات علمی پژوهشکده اکولوژی، شتاب دهنده فعالیتهای شیلات هرمزگان در مسیر توسعه
نشست هم اندیشی شیلات هرمزگان با پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان با حضور مدیرکل شیلات هرمزگان، رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان، معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان و معاونین پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان در سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان برگزار شد.
لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=27031