به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر، محمد محسنی در خصوص این نشست گفت: در راستای تفاهمنامه ایجاد زیرساخت و استقرار واحدهای صنایعدستی در شهرکهای صنعتی مقرر شد واحدهای صنایعدستی شناسایی و به شهرکهای صنعتی استان معرفی شوند.
او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأکید مقام عالی استان بر لزوم طراحی شهر غذا و تبدیل آن به محل گردشگری افزود: گردشگری غذا از مهمترین عوامل در تصمیمگیری گردشگران برای سفر به مقصدی خاص است و غذاهای محلی استان هرمزگان بهویژه بندرعباس نیز از تنوع بالایی برخوردار هستند و به دلیل بکار بردن طیف وسیعی از ادویهجات و چاشنیهای مختلف, مطابق با ذائقه بسیاری از گردشگران به فرهنگ غذای جنوب است.
محسنی ادامه داد: شهر بندرعباس پتانسیل ویژهای برای جذب گردشگر غذایی دارد و ایجاد شهرک غذا میتواند ابزاری برای توسعه اقتصادی و پایدار این منطقه باشد.
در این نشست همکاریهای فیمابین ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، سازمان صمت و شرکت شهرکهای صنعتی برای ایجاد این طرح بررسی شد.
همچنین این سه مسئول استانی بهضرورت همافزایی در ایجاد زیرساختهای گردشگری بر پایه صنعت و تجارت استان هرمزگان تأکید کرده و همکاری سهجانبه از اهداف اصلی این نشست معرفی شد.