به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان، فرشاد محمدی، مدیر کل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان در سفر یک روزه خود به شهرستان بستک با خانواده شهید کارگزار دیدارکرد و به گفتگو نشست.
فرشاد محمدی در اظهاراتی با بیان این که جنایت هولناک ناو آمریکایی هرگز فراموش نخواهد شد، خاطرنشان کرد: آبهای نیلگون خلیج فارس در تاریخ این سرزمین، سند شجاعت، شهامت و رشادت فرزندان این آب و خاک است و ایران اسلامی همیشه سینه در برابر متجاوزان و زورگویان عالم ستبر کرده و آنان از عجز دست به چنین جنایتی زدند.
وی در ادامه تصریح کرد: تکریم خانواده شهدا بهویژه پدران و مادران شهدا یک وظیفه همگانی و اصل مهم در نظام اسلامی و کار ویژه نهاد کتابخانه های عمومی است که موجب تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه میشود.
گفتنی است: پنج نفر از خانواده کارگزار در دوازدهم تیر ۱۳۶۷ در خلیج فارس بر اثر اصابت موشک ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایرباس شهید شدند. مدفن آنها در زادگاهش واقع است.
در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛
مدیر کل کتابخانه های عمومی هرمزگان با خانواده شهیدان کارگزار دیدار کرد
در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مدیر کل کتابخانه های عمومی هرمزگان در سفر خود به شهرستان بستک با خانواده شهیدان کارگزار دیدار کرد.
لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=28202