به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، پروفسور احسان کامرانی در بازدید از مرکز تکثیر میگوی مروارید شکیل با اشاره به ظرفیت های خوب استان هرمزگان در حوزه های صیادی و آبزی پروری گفت: این مرکز یکی از واحدهای موفق شیلاتی در زمینه تکثیر میگو کشور است که به خوبی توسط صیادان استان راه اندازی و در حال تولید است.
وی با اشاره به حجم سرمایه گذاری های انجام شده شیلاتی در شهرستان قشم گفت: این سرمایه گذاری توانسته به خوبی زمینه ساز امنیت اجتماعی، شغلی ، رونق اقتصادی و تثبیت جمعیت روستایی و ساحل نشینان شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان آینده ای درخشان برای آبزی پروری در استان پیش بینی کرد و افزود : ورود صیادان به حوزه آبزی پروری نقش مهمی در موفقیت چرخه های شیلاتی و به ویژه آبزی پروری دارد.
پروفسور کامرانی در بازدید از بندر صیادی باسعیدو با اشاره به اهمیت و جایگاه این بندر گفت: در حوزه خدمات صیادی و بنادر صیادی اقدامات بسیار خوبی در این بندر صیادی صورت گرفته است.ایشان با اشاره به ساخت بنادر صیادی وموج شکن های مردمی در طول نوار ساحلی استان گفت یکی از دستگاههای که بیشترین زیرساخت برای ارائه خدمات در این مناطق ایجاد کرده است شیلات است که جای تقدیر وتشکر دارد.
در ادامه مدیرکل شیلات با اشاره به وجود چندین مرکز تکثیر میگو وماهی در جزیره قشم واهمیت این مراکز در تولید لارمیگو وماهی در استان گفت در جزیره قشم سرمایه گذاری بسیار مناسبی در این زمینه انجام شده است.ایشان گفت شرکت مروارید شکیل قشم برخواسته از جامعه صیادی است واین شرکت توانسته با حرکت در مسیر آبزی پروری چرخه و زنجیره کامل تکثیر و پرورش میگو را در جزیره قشم رقم بزند.
مسعود بارانی در ادامه تصریح کرد: این مرکز ظرفیت تولید ۳۰۰ میلیون قطعه لارو را دارد که بالغ بر ۲۰۰میلیون قطعه در سال جاری تولید کرده است.
بارانی افزود این مرکز باعث اشتغالزایی ۳۰ نفر بصورت مستقیم و ۱۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم در تثبیت جمعیت وایجاد امنیت نقش اساسی دارد.
مدیرکل شیلات هرمزگان در ادامه و در بازدید از بندرصیادی با سعیدو گفت در جزیره قشم بنادر وموج شکن های متعددی ایجاد شده که یکی از پر رونق ترین بنادر بندر باسعیدو است ایشان گفت این بندر صیادی با تعداد ۱۰۲ قایق و ۱۰۵ لنج صیادی، بیش از هزار و ۶۰۰ نفر صیاد را تحت پوشش قرار داده است.