به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی هرمزگان، مسئول کتابخانه آل محمد(ص) میناب از حضور پیک کتاب این کتابخانه در روستاهای دور خبر داد.
وی اظهار داشت: روستاهای کم برخوردار فاقد کتابخانه در شهرستان میناب وجود دارند که دستیابی به کتاب و پر کردن اوقات فراغت با مطالعه از آرزوهای اهالی این روستاهاست.
معصومه ناصری تصریح کرد: از همین رو سعی کردیم با برگزاری جلسات با مسئولین این روستاها ، کتاب را به صورت پیک به این روستاها ارسال کنیم تا همه بتوانند از این کالای با ارزش به صورت عادلانه استفاده نمایند.
مسئول کتابخانه آل محمد(ص) میناب افزود: در حال حاضر این کتابها به صورت پیک و توسط رابط به روستاهای ملاجماتی و طالوار ارسال می شود که امیدواریم پیک کتاب را در آینده نزدیک به سایرروستاهای شهرستان میناب نیز گسترش دهیم.


