افزونه جلالی را نصب کنید.
عضو هیئت مدیره انجمن نابینایان هرمزگان در جلسه هم اندیشی مطرح کرد؛

خانواده نقش تاثیرگذاری در ایجاد عادت به مطالعه و ترویج کتابخوانی دارد

  • کد خبر : 29159
  • 17 شهریور 1403 - 17:57
خانواده نقش تاثیرگذاری در ایجاد عادت به مطالعه و ترویج کتابخوانی دارد
عضو هیئت مدیره انجمن نابینایان هرمزگان در جلسه هم اندیشی کتابخانه عمومی علامه طباطبایی مطرح کرد، خانواده نقش تاثیرگذاری در ایجاد عادت به مطالعه و ترویج کتابخوانی دارد.

به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی هرمزگان، نشست هم اندیشی با حضور«حمید پورحسن»، عضو هیئت مدیره انجمن  نابینایان هرمزگان و جمعی از اعضای نابینا و کم بینا در کتابخانه عمومی علامه طباطبایی بندرعباس برگزار شد.

عضو هیئت مدیره انجمن  نابینایان هرمزگان اظهار داشت: خانواده نقش تاثیرگذاری در ایجاد عادت به مطالعه و ترویج کتابخوانی دارد و محیط و شرایط خانواده، روش تربیتی و آموزشی والدین، طرز تفکر و نگرش پدرها و مادرها در رابطه با کتاب و کتابخوانی، وجود کتب و نشریات قابل دسترس و همچنین سطح اقتصادی  از عوامل مهم در بحث ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است.

حمید پورحسن تصریح کرد: برای اینکه برنامه های کتابخوانی هدفمند و مفید برگزار شود در ابتدا باید افراد نابینا و کم بینا از نظر گروه های سنی تفکیک شوند و هر گروه کتابهای متناسب با سن خود را مطالعه کنند.

در ادامه این نشست منابع سیزدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی به همراه راهکارهای تشویق به حضور حداکثری اعضای نابینا و کم بینا نیز ارائه شد.

لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=29159

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسبها