به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر، سیدمحمدرضا موسوی اظهار کرد: در تغییر استانی جای بسی تاسف دارد ما روزی نقدمان این بود که مدیر پروازی داریم، مشاور پروازی داریم؛ اما کار در برخی صنایع به جایی رسیده که مسئول دفتر پروازی هم مد شده اگر علی آباد دهی بود قطعا این اتفاق برایش نمی افتاد، این اتفاق اتفاقی است که امروز در هرمزگان شاهد آن هستیم.
سخنگوی شورای شهر بندرعباس بیان کرد: وقتی مثال گل گهر می زنند که یک صنعت در یک شهر چقدر می تواند اثرگذار باشد و در هرمزگان چقدر با تعارف و فشار و رسانه و … موضوعات مختلف قدم از قدمی برنمی دارند جای بسی تاسف و تاثر دارد، تا جایی که مسئول دفتر پروازی هم میآورند، دیگر دنبال کار برای نیرو در هرمزگان نباید باشیم.
موسوی افزود: موضوع دیگری که باید به آن این روزها توجه کنیم موضوعات درون شهرداری است و این تذکر را در حوزههای مختلف از این لحظه تقدیم مجموعه شهرداری می کنیم؛ ضمن تشکر از همه تلاش ها بر این باورم که تمام نقدها برای پیشبرد اهداف شهری است اگر حرفی انتقادی زده می شود باید در مقابلش پیشنهادی هم داده شود تا موضوعات به راه حل های اصلی خود برسد. لذا وقتی ما تلاش می کنیم وصول مطالبات می کنیم پرداخت حقوق را سعی می کنیم بروزرسانی شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه نباید در یک منطقه تنظیفش حتی از پیش بینی نرمال خودش پایین تر باشد، تصریح کرد: نیاید به گونهای باشد که در محله سورو بندرعباس حجم زباله ها به حدی بالا باشد که اهالی خودشان اقدام به جمع آوری زباله کنند پس این نظارت بر حوزه پیمانکار کجا رفته؟
اگر پیمانکاری خارج از حجم محدوده خودش دارد خدمات میدهد قطعا باید با او برخورد شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار کرد: در فاصله کمتر از ۴۰۰ کیلومتر از بندرعباس در کشورهای حوزه خلیج فارس از مهرماه تا پایان اسفندماه نمایشگاههای مختلف بینالمللی در حوزه اقتصادی و صنعتی برگزار میشود اما در شهر بندرعباس این ظرفیت کجاست؟ یک شهرک نمایشگاهی نداریم.
موسوی مطرح کرد: افراد از شهرها و استان های دیگر برای سرمایهگذاری در جزیره هرمز و شهر بندرعباس می آیند و اقتصاد خانوار خود را پیش می برند. از سرمایه گذاری شهرداری می خواهم به این سمت بروند چرا؟ چون اقتصاد مردم شهر بندرعباس به آن گره خورده و باید به سمت اقتصاد شهری برویم. سخنگوی شورای شهر بندرعباس بیان کرد: در موضوع بافت فرسوده باید حقوق شهروندان بندرعباس که برای شهرداری تعریف شده احقاق حق بشود کی میتوانیم این فرصت را
انجام دهیم؟
موسوی با بیان اینکه واحد حقوقی شهرداری بندرعباس شده یک مدافع در مقابل برنامههایی که برای آن صادر می شود، گفت: کی فرصت دارد به این موضوعات که حق شهری و شهروندان بندرعباس را از سایر دستگاه ها مطالبه کند. ما راه داریم پیشنهاد می دهیم راه پیشنهادی ما این است که در حوزه معاونت های تخصصی؛ واحد حقوقی متخصص آن حوزه اقدام و اجرا کند.
وی ادامه داد: اگر در حوزه شهرسازی موضوعاتی داریم باید حوزه حقوقی مرتبط با شهرسازی فعال شود. اگر در حوزه خدمات شهری موضوعی داریم باید حوزه حقوقی خدمات شهری مرتبط با قوانین تنظیف، فضای سبز با قوانین منابع انسانی شکل بگیرد؛ اگر در موضوعات منابع انسانی مالی و …. باید تخصصی عمل کنیم تا واحد حقوقی شهرداری مرکزی بتواند برود سراغ موضوعات اساسی در شهر ، تا زمانیکه این کار هم شکل نگرفته فقط صرفا دور خودمان می چرخیم و موضوعات توسعه شهری یک خیال است یک رویا است یک خواب شیرین نشدنی برای همه ماست اگر واقعی به آن نگاه کنیم باید به این سمت برویم.
سخنگوی شورای شهر بندرعباس مطرح کرد: لازم میدانم هم به شهرداری تذکر دهم و هم به مجموعه های مختلفی در شهر تذکر دهم.
ما در ساختار منابع انسانی شهری چندین و چند وقت است که تبدیل وضعیت ها را دنبال کردیم، قریب به ۸۰۰ نفر را تبدیل وضعیت کردیم در شهرداری بندرعباس؛ تبدیل بدون آموزش آفت بیکاری را در سیستم ایجاد می کند. اگر قرار است آدم هایی را که تبدیل وضع کردیم در شهرداری رتبه هایی را کسب کنند حتما باید فرایند اموزش را سپری کنند تا در سال های اتی با گسترش شهر بندرعباس دچار آفت تعداد زیاد و کار کم نشویم.