وی افزود: از دیگر پروژههای در حال اجرای فولاد هرمزگان میتوان به گازهای صنعتی به ظرفیت ۱۰هزار نرمال مترمکعب بر ساعت اشاره کرد. پروژه بسیار مهم دیگر نیز افزایش ظرفیت زیر سقف واحد فولادسازی از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن به ۳میلیون و ۲۰۰هزار میلیون تن در سال است.
وی تصریح کرد: از دیگر پروژهها میتوان به پروژه نورد گرم اشاره کرد که با اجرای آن در آینده، فولاد هرمزگان با تولید ورق گرم، از تکمحصولی بودن خارج خواهد شد.
به گفته وی، فولاد هرمزگان در طرحهای توسعهای خود به میزان دو میلیارد و ۳۵۰ میلیون یورو سرمایهگذاری کرده است.
ناترازی انرژی به صنعت فولاد آسیب زده است
معروفخانی در ادامه با اشاره به چالشهای کنونی صنعت فولاد کشور به ویژه قطعی برق و گاز، اذعان کرد: متاسفانه قطعی برق و گاز در سال جاری بیش از گذشته به صنعت فولاد به ویژه در استان هرمزگان و فولاد هرمزگان فشار وارد کرده و قطعی برق از سال گذشته بیشتر و محدودیت گاز نسبت به سالهای اخیر زودتر آغاز شده است. به طوری که فولاد هرمزگان از قطعی برق و محدودیت گاز در یکی دو سال اخیر آسیب جدی دیده است.
وی ادامه داد: دامنه آسیب ناترازی انرژی به صنعت فولاد به تمام سازمانهای متولی به ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت و ایمیدرو گزارش شده است و این سازمانها در جریان جزئیات ناترازی انرژی قرار گرفتهاند که البته در حال تلاش و برنامهریزی برای کاهش ناترازی انرژی هستند. امیدوار هستیم با تدابیری که دولت برای رفع ناترازی انرژی اندیشیده است، این ناترازیها به حداقل برسد و بتوانیم با تمام توان و ظرفیت خود محصول تولید کنیم.
آینده درخشان فولاد هرمزگان
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در پایان تصریح کرد: شعار شرکت ما «آینده فولاد هرمزگان، آینده ایران» است. چرا که در کنار آبهای آزاد قرار داریم و استان هرمزگان بهترین نقطه کشور برای توسعه صنعت فولاد به ویژه صادرات محصول و حتی درآینده واردات مواد اولیه به شمار میرود.
معروفخانی افزود: طبق اسناد بالادستی، باید توسعه صنعت فولاد کشور نیز در کنار آبهای آزاد رقم بخورد و با توجه به اینکه استان هرمزگان از زیرساختهای لازم برخوردار است، قطعا شرکت فولاد هرمزگان آینده درخشانی را خواهد داشت.