افزونه جلالی را نصب کنید.

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع «تغذیه» در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان

  • کد خبر : 30937
  • 22 آذر 1403 - 22:48
برگزاری جلسه آموزشی با موضوع «تغذیه» در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان
جلسه آموزشی با موضوع « تغذیه» ( در زمینه مصرف روغن ) روز چهارشنبه 21 آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ صبح در سالن رودکی با حضور سرکار خانم پرویزی، کارشناس مرکز خدمات جامع سلامت برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، خانم پرویزی، کارشناس مرکز خدمات جامع سلامت استان ضمن اشاره به مضرات برخی از روغن ها بیان داشت: روغن ها و چربی ها یکی از نیازهای ضروری بدن می باشد که سازمان جهانی بهداشت توصیه نموده است، منتهی مصرف غیر اصولی و زیادی آن که باعث افزایش مصرف اسیدهای چرب ترانس شامل LDL – کلسترول کاهش HDL – کلسترول (کلسترول خوب خون) و در نهایت باعث افزایش ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی می گردد.

ایشان یادآور شد: برای تهیه غذا و سرخ کردن جزیی، روغن زیتون تصفیه شده انتخاب بسیار مناسبی است، ولی بطور کلی، حتی الامکان از سرخ کردن غذا بپرهیزید.

گفتنی است: این جلسه که با حضور کارمندان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان برگزار گردید، توصیه شد که از روغن زیتون، کلزا و کنجد که تصفیه شده و دارای پروانه بهره برداری، مجوز بهداشت، مهر استاندارد و تاریخ مصرف هستند، استفاده شود.

لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=30937

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسبها