افزونه جلالی را نصب کنید.
با هدف ارزیابی خدمات به مسافران و گردشگران نوروزی انجام شد:

بازدید دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان از اسکله‌ها و سواحل قشم

  • کد خبر : 32456
  • 09 فروردین 1404 - 20:43
بازدید دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان از اسکله‌ها و سواحل قشم
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان امروز با حضور در نقاط مختلف جزیره قشم، از جمله اسکله‌ها، سواحل و برخی از روستاهای جزیره بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از میراث آریا، محمد محسنی دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان روز جمعه ۸ فروردین ماه ۱۴۰۴، با حضور در نقاط مختلف جزیره قشم، از جمله اسکله‌های دوربنی، سهیلی، گوران، لافت، سوزا و کندالو، همچنین سواحل نقاشه و جزایر ناز و برخی از روستاها از جمله طبل، دهخدا، رمجاه، رمکان، ملکی و درگهان بازدید کرد.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان گفت: این بازدیدها با هدف ارزیابی وضعیت خدمات‌رسانی به مسافران در ایام اوج سفر و بررسی شرایط خدمات‌رسانی انجام شده است.

او اظهار کرد: به دلیل افزایش حجم مسافران در ایام پیک سفر، ارزیابی دقیق خدمات ارائه‌شده به جوامع هدف در جزیره قشم یک ضرورت است.

محسنی افزود: در این بازدیدها، علاوه بر بررسی نحوه خدمات‌رسانی، شرایط ترافیکی، نواقص و مشکلات شناسایی‌شده جمع‌بندی و به مدیران استانی و منطقه آزاد قشم گزارش می‌شود و در صورت لزوم، این موارد برای تصمیم‌گیری به استاندار و رئیس ستاد خدمات سفر و حتی وزارتخانه‌های مربوطه انعکاس خواهد یافت.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان اظهار کرد: با توجه به تأکید استاندار و رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان بر نظارت میدانی، دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر، فرمت ارزیابی دقیق را برای ارائه به مراجع ذی‌صلاح تدوین خواهد کرد.

او تأکید کرد: تمامی رؤسای کمیته‌های ۱۴گانه ستاد و سازمان‌های مرتبط نیز موظف به اجرای الزامات و خدمات موردنیاز خواهند بود تا خدمات سفر در این منطقه بهبود یابد

لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=32456

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسبها