به گزارش میراثآریا، محسنی روز شنبه ۳۰ فروردینماه ۱۴۰۴ گفت: این بازدید بهدنبال دستور استاندار هرمزگان برای تقویت زنجیره گردشگری حومهای انجام شده و هدف آن شناسایی ظرفیتها، رفع موانع فعالیتهای اقتصادی خرد، تثبیت جمعیت در مناطق روستایی و ارتقای زیرساختهای گردشگری است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان با اشاره به اینکه در این بازدید، ساخت و آغاز فعالیت یک ایستگاه سوغات محلی با محوریت لبنیات دامی مورد بررسی قرار گرفت، اظها. کرد: ایستگاهی که با هدف تحریک جامعه محلی و شکلگیری زنجیره گردشگری خوراک راهاندازی شود و بتواند بهعنوان الگویی موفق در سایر حوزههای گردشگری نیز توسعه یابد.
او بیان کرد: این ایستگاه ضمن معرفی محصولات لبنی سنتی، به افزایش ضریب ایمنی برای فروشندگان محلی و ساماندهی نظام خردهفروشی در روستاهای همجوار شهر بندرعباس کمک میکند.
در پایان این بازدید، بر ضرورت حمایت و پشتیبانی دستگاههای دولتی برای فراهمسازی بستر مناسب برای شکلگیری فعالیتهای شغلی متناسب با مزیتهای نسبی هر روستا تأکید شد