به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش وجوانان استان هرمزگان ، فردوس شکوری به عنوان نماینده اعزامی استان هرمزگان در دوره بین المللی داوری و مربیگری موی تای که درآکادمی ملی المپیک تهران برگزار شد ،شرکت کرد.
این دوره هفتم اردیبهشت با حضور ۱۰۰ مربی و داور از سراسر کشور به پایان رسید و مراسم افتتاحیه با حضور «استفان فوکس»، دبیر فدراسیون جهانی موی تای برگزار شد .
«استفان فوکس» همزمان ریاست سازمان ورزش های مبارزه ای جهان و معاون اتحادیه جهانی فدراسیون های ورزشی (اسپورت آکورد) را بر عهده دارد.
در این دوره آموزشی، استفان فوکس تشکیلات و جایگاه موی تای را تشریح کرد و چهار نفر از اساتید سرشناس موی تای که تایلندی بودند کار آموزش را بر عهده داشتند. از این بین یک نفر مدرس خانم حضور داشت. این دوره سه روزه در بخشهای متنوعی، مثل کلاس ضد دوپینگ، قوانین داوری، ایمنی و سلامت ورزشکاران تدریس شد.
شکوری از هرمزگان در دوره حضور یافت
نماینده موی تای هرمزگان در دوره بین المللی داوری و مربیگری شرکت کرد.
لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=32974