به گزارش روابط عمومی اداره کل ئفرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، آیت الله ابراهیمی امام جمعه شهرستان میناب درمحفل ضمن عرض تسلیت فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و همچنین تشکر وقدردانی از حضور جهادی اصحاب فرهنگ وهنر ورسانه در جنگ تحمیلی اسرائیل وایران در جهت ایجاد تقویت امید و نشاط درفضای مجازی و جامعه و به اهمیت قیام عاشورا اشاره کرد و گفت: عاشورای حسینی ترجمه و تجسم عینی ارزشهایی است که برخی در جامعه به حاشیه رانده شده و یا فراموش شدهاند، یکی از آن مفاهیم «بصیرت» است.
هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر و رسانه در واکنش به این اقدام جنایتکارانه، ضمن ابراز همدلی با مردم ایران نسبت به این اقدام ابراز خشم و نفرت کردند.
وی افزود: هنرمندان مینابی هم دوش تا دوش هنرمندان کشور در میدان جنگ رسانهای برای امیدبخشی و و تقویت نشاط اجتماعی در تلاش بودند .
در ادامه مصطفی کریمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میناب ضمن فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و قدردانی از اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه و حضور به موقع هنرمندان در جهت تولیدات هنری برای حفظ و تقویت امید و مقاومت در جامعه گفت: در شرایط بحرانی، بهویژه در جنگها، رسانهها و اهالی هنر از عوامل کلیدی حفظ این انسجام در جامعه هستند.
کریمی با اشاره به عملکرد اهالی رسانه و هنرمندان در این جنگ تحمیلی گفت: هنرمندان مینابی یا حس مسئولیتپذیری و نگاهی هوشمندانه، در کنار مردم و نیروهای مسلح، زمینهساز آرامش روانی جامعه شدند و امید را در دلها دراستان وشهرستان زنده نگه داشتند.
گفتنی است: در محفل دلدادگان حسینی به قرائت قرآن، زیارت عاشورا و معارف دین و اهداف قیام عاشورا و پیامها و مفاهیم، درسها، رهآوردها، عبرتها، هشدارها و شعر خوانی توسط یاسمن عباسی شاعر انقلابی این شهرستان پرداخته شد.