افزونه جلالی را نصب کنید.

 ویژه برنامه هفته گردشگری با حضور راهنمایان گردشگری از صداوسیمای مرکز خلیج فارس

  • کد خبر : 33994
  • 08 مهر 1404 - 17:19
 ویژه برنامه هفته گردشگری با حضور راهنمایان گردشگری از صداوسیمای مرکز خلیج فارس
سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان از پخش ویژه‌برنامه هفته گردشگری در صداوسیمای مرکز خلیج‌فارس به مناسبت هفته گردشگری خبر داد.


به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از میراث‌آریا، فرزانه زاهدی اظهار کرد: به مناسبت هفته گردشگری، ویژه‌برنامه‌ای با حضور جمعی از راهنمایان گردشگری استان در صداوسیمای مرکز خلیج فارس تولید و پخش شد که طی آن نقش این قشر در معرفی جاذبه‌ها، ارتقای کیفیت سفر و گسترش گردشگری پایدار تشریح شد.

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی هرمزگان با بیان اینکه راهنمایان گردشگری سفیران فرهنگی و پل ارتباطی میان گردشگران و جامعه محلی هستند، گفت: توسعه پایدار گردشگری بدون حضور و فعالیت مؤثر این قشر امکان‌پذیر نیست؛ زیرا راهنمایان با معرفی درست جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی، علاوه بر ایجاد تجربه‌ای ماندگار برای گردشگران، به حفظ محیط زیست، صیانت از میراث فرهنگی و انتقال صحیح ارزش‌های بومی کمک می‌کنند.

او افزود: در این برنامه تلویزیونی، ظرفیت‌های متنوع استان هرمزگان از جمله جاذبه‌های طبیعی، آیینی، دریایی و تاریخی معرفی شد و راهنمایان گردشگری به بیان دیدگاه‌ها و تجربیات خود در زمینه تقویت این حوزه و نقش‌آفرینی در توسعه پایدار پرداختند.

زاهدی همچنین با تأکید بر اینکه توجه به گردشگری پایدار یک ضرورت جهانی است، تصریح کرد: بهره‌گیری از توان راهنمایان و آموزش‌های تخصصی آنان می‌تواند گام بزرگی در جهت ارتقای فرهنگ گردشگری، افزایش رضایت گردشگران و ایجاد درآمد پایدار برای جوامع محلی باشد.

لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=33994

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسبها