به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان ، محسن یکتاپور با اشاره به اینکه استان هرمزگان می تواند محور توسعه شیلات باشد افزود : با توجه به پتانسیل های موجود در حوزه های شیلاتی ( صید و صیادی و آبزی پروری ) این مهم جز در سایه نیروی انسانی توانمند محقق نمی شود.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی ارزشمند و انگیزه مند در کیفیت بهره وری سازمان می تواند موثر باشد گفت : خوشبختانه شیلات استان با داشتن نیروهای با استعداد و مهارت نیروی انسانی توانسته گامهای خوبی در زمینه توسعه فعالیتهای شیلاتی بردارد.
در ادامه مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به کمبود نیروی انسانی، ضمن تشکر از تلاش همه جانبه همکاران افزود با توجه به اینکه بخش زیادی از چارت سازمانی شیلات استان بلا تصدی است همکاران شیلاتی با تلاش مضاعف سعی در پر کردن خلا کمبود نیرو دارند. ایشان نیروی انسانی را مهمترین سرمایه یک سازمان خواند وافزود انشااله تلاش خواهیم کرد در بحث رفاهیات پرسنلی گامهای خوبی برداریم.ایشان یکی از دلایل حرکت پر شتاب شیلات در مسیر توسعه را نیروی انسانی پویا وپرتلاش عنوان کرد.
گفتنی است ، در این دیدار صمیمی پرسنل اداره کل شیلات استان به بیان مسائل و مشکلات در حوزه های مختلف پرداختند.










