افزونه جلالی را نصب کنید.
مدیرعامل آبفا هرمزگان:

انتقال پساب تصفیه‌شده به صنایع، فشار بر منابع آب شرب هرمزگان را کاهش می‌دهد

  • کد خبر : 36997
  • 30 خرداد 1405 - 13:00
انتقال پساب تصفیه‌شده به صنایع، فشار بر منابع آب شرب هرمزگان را کاهش می‌دهد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، در پنجمین روز از هفته صرفه‌جویی که به نام «پساب، محیط زیست و توسعه پایدار» نام‌گذاری شده است، از تحول در مدیریت منابع آبی و حفاظت از اکوسیستم دریایی با تصفیه پساب و انتقال به صنایع استان خبر داد.



به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، عبدالحمید حمزه پور با اشاره به چالش‌های تاریخی ورود پساب به ساحل بندرعباس گفت: سال‌های متمادی، ورود پساب تصفیه‌شده به خلیج‌فارس یکی از دغدغه‌های اصلی فعالان محیط زیست و شهروندان بود. اما امروز با رویکرد “توسعه پایدار”، این تهدید زیست‌محیطی به یک فرصت طلایی برای بخش صنعت تبدیل شده است.
وی با اشاره به مشارکت صنایع در این حوزه افزود: خوشبختانه با درایت مسئولان عالی استان و همکاری تعدادی از صنایع بزرگ در غرب بندرعباس، کنسرسیومی برای سرمایه‌گذاری در طرح ساماندهی پساب تشکیل شد. این صنایع با درک مسئولیت اجتماعی خود، گام در مسیری گذاشتند که علاوه بر توقف ورود پساب به دریا و حفظ سلامت محیط زیست ساحلی، نیاز آبی بخش صنعت را نیز از منبعی پایدار تامین می‌کند.

حمزه پور تصریح کرد: با انتقال پساب تصفیه شده به صنایع، فشار بر منابع آب شرب و شیرین‌سازی‌های جدید کاهش می‌یابد و هر قطره آب چندین بار در چرخه تولید مورد استفاده قرار می‌گیرد. این یعنی “اقتصاد چرخشی” که در آن هم محیط زیست حفظ می‌شود و هم چرخ‌های صنعت با اطمینان بیشتری می‌چرخند.

لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=36997

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسبها