افزونه جلالی را نصب کنید.
دو ساعت و نیم در کنار مزار شهدای شجره طیبه درگلزار شهدای میناب

گلباران مدرسه ای خاموش ، بی سر و صدای بچه ها

  • کد خبر : 38833
  • 03 مهر 1405 - 19:20
گلباران مدرسه ای خاموش ، بی سر و صدای بچه ها
شهردار تهران به همراه شهردار بندرعباس و جمعی از مسئولان شهری میناب، در گلزار شهدای میناب حضور یافت و با حضور بر مزار تک‌تک شهدای مدرسه شجره طیبه،گل نثارو فاتحه قرائت کرد.

علیرضا زاکانی سپس با حضور در آیین آغاز سال تحصیلی مدرسه شجره طیبه، با گرامیداشت یاد شهدای این مدرسه، بر ضرورت صیانت از حقیقت این جنایت و رساندن روایت آن به افکار عمومی جهان تأکید کرد.

شهردار تهران همچنین با اشاره به نیازهای زیرساختی میناب، از آمادگی شهرداری تهران برای همکاری در اجرای طرح‌های عمرانی، از جمله ایجاد زائرسرا و کمپ برای میزبانی از زائران و بازدیدکنندگان خبر داد.

زاکانی گفت: میناب قبل و بعد از جنگ متفاوت خواهد بود و بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های شهری متناسب با این شرایط تأکید کرد.

در این میان، حضور طولانی شهردار تهران در گلزار شهدا و قرائت فاتحه بر مزار تک‌تک شهدای شجره طیبه، بخش قابل توجهی از این سفر را به خود اختصاص داد؛ ادای احترامی که بیش از دو ساعت و نیم به طول انجامید.

لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=38833

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسبها