به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان، مدیر کل شیلات هرمزگان در حاشیه این بازدید با اشاره به اینکه بندر صیادی کوهستک به بیش از ۱۵۰ فروند شناور صیادی و همچین حدود ۸۰۰ نفر صیاد خدمات می دهد گفت: با توجه به موقعیت بندر صیادی کوهستک و همچنین ظرفیت های آن این بندر صیادی می تواند به عنوان پشتیبان سایت های پرورش ماهی در دریا به خوبی عمل کند.
دکتر عبدالرسول دریایی با بیان اینکه ارتقا و توسعه فعالیت ها در بندر صیادی کوهستک می تواند موجب رونق اقتصادی و خدمات رسانی بیشتر به شهروندان شوند گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در کنار فعالیت های صیدوصیادی و آبزی پروری در زمینه گردشگری و خدمات رسانی در این بندر صیادی در دستور کار است.
وی آلودگی های ناشی از مبارزه با قاچاق سوخت توسط دریابانی ، ارتقای فضای سبز، درخواست از دیگر دستگاه ها و نیروهای نظامی مستقر در بندر در راستای حفظ و نگهداری این سرمایه ملی، رفع مشکلات فنی و تاسیساتی بندر صیادی کوهستک و … را از اهم مسائل پیش روی این بندر صیادی خواند.
گفتنی است در این بازدید مدیر کل شیلات هرمزگان با نیروهای پایگاه حفاظت منابع آبزیان بندر کوهستک، کارکنان بندرصیادی کوهستک و جمعی از بهره برداران این بندرصیادی دیدار و به بررسی مسائل، مشکلات و پیشنهادات آنها پرداخت.
همچنین در ادامه این بازدید اسکله صیادی زیارت شهرستان سیریک مورد بازدید قرار گرفت.