به گزارش روابط عمومی جهادکشاورزی استان هرمزگان، عباس زارعی اظهار کرد: ۸۰ درصد دام سبک و ۵۰ درصد دام سنگین مورد نیاز استان از استانهای دیگر تامین میشود.
وی افزود: نوسانات قیمت دام و گوشت قرمز در کشتارگاههای سراسر کشور یکی از دلایل افزایش قیمت است.
این مسوول همچنین گفت: بر اساس مصوبهای، ورود دام زنده به استانهای جنوبی ممنوع است و گوشت از کشتارگاهها تامین میشود.
زارعی با بیان اینکه نیاز استان به گوشت قرمز روزانه ۴۷ تن است، خاطرنشان ساخت: ۱۴۵ واحد عرضه گوشت قرمز در هرمزگان فعالیت میکنند
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان:
ممنوعیت ورود دام زنده به استانهای جنوبی؛ دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : نوسانات قیمت دام و گوشت قرمز در کشتارگاههای سراسر کشور و ممنوعیت ورود دام زنده به استانهای جنوبی از دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز می باشد.
لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=2470