به گزارش روابط عمومی شیلات هرمزگان،در این نشست مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به توان بالای شیلات استان هرمزگان در حوزه صید و صیادی گفت: استان هرمزگان همواره با بهره برداری درست از ظرفیت های صید و صیادی به عنوان قطب صیادی کشور مطرح بوده است که در سالهای اخیر توانسته با اقدامات صورت گرفته،رتبه اول صید کشور نیز به دست آورد.
دکتر عبدالرسول دریایی با بیان اینکه هماهنگی خوبی بین اداره کل شیلات استان،سارمان شیلات ایران و جامعه صیادی در اجرای سیاست ها و اهداف صید و صیادی اصولی و پایدار برقرار است گفت: خوشبختانه تخصیص مجوز های صیادی به جامعه صیادی شرق استان ،جزایر و بانوان صیاد هنگامی به خوبی صورت پذیرفته است.
وی توسعه صید فراساحلی و آبهای دور،ساماندهی بنادر صیادی، استفاده از ظرفیتهای موجود صید و صیادی درتوسعه آبزی پروری ،سوق دادن جامعه صیادی به سوی آبزی پروری در راستای کاهش فشار بر ذخایر،تشدید برخوردها با صید غیر مجاز، توسعه صید اصولی و پایدار، ارتقای مشارکت جامعه صیادی در مسئولیت های اجتماعی، بهره برداری از ظرفیت های صید ساردین ماهیان و … را تنها بخشی از اقدامات خوب شیلات هرمزگان در حوزه صید و صیادی خواند.
دریایی همچنین تعین معیار های آلودگی های زیست محیطی دریا در راستای جبران خسارت به ذخایر آبزیان، نظارت بر هزینه کرد بنادر،پیگیری برگزاری جلسات هیئت امنای بنادر صیادی،ارتقای سطح ایمنی بنادر صیادی با ارتقای سیستم های اطفا حریق،ارتقای آموزش جامعه صیادی، و …را از اهم موارد مطرح شده در این نشست ذکر کرد.
در ادامه معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات کشور با بیان اینکه اقدامت شیلات هرمزگان در حوزه صید و صیادی در دور مدیریتی جدید بسیار رضایت بخش و در راستای سیاست های سازمان شیلات بوده است گفت: خوشبختانه در استان هرمزگان باوجود ظرفیت های عظیم صید و صیادی در این مدت با کمترین مشکلات در این حوزه روبرو بوده ایم.
سید پرویز محبی با بیان اینکه استان هرمزگان در بحث صید و صیادی و بهره برداری از بنادر صیادی می تواند الگوی مناسبی برای کشور باشد تصریح کرد: امید است با پیگیری ها و تلاش های صورت گرفته شاهد رشد و توسعه در حوزه صید و صیادی استان بیش از پیش باشیم.