به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری بندرعباس، مصطفی خادم در این ارتباط اظهار کرد: به دنبال فراهم شدن شرایط اقلیمی برای فعالیت بهاره آفات نخیلات در سطح شهر بندرعباس، مبارزه با این آفات در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۵۰ درصد نخیلات سطح شهر طعمهگذاری شدهاند، افزود: چوبخوارها یکی از آفات مهم در نخیلات هستند که مهمترین آنها، سوسک شاخک بلند است.
این مقام مسئول با بیان اینکه آفت دیگر نخلها سوسک سر خرطومی است، ادامه داد: آفت چوبخوار خرما، حشرهای شبیه سوسک است که در طول سال فعال و از تنه درخت و قسمتهایی از برگهای انتهایی و خوشه تغذیه میکند.
خادم در ادامه نیز عنوان کرد: در اثر تغذیه این آفت، تعدادی از خوشههای نخل از بین میروند و خسارت کمی و کیفی زیادی را به دنبال دارد که در راستای جلوگیری از این اتفاق، مبارزه به این آفات در دستور کار قرار دارد.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری بندرعباس با بیان اینکه آفت چوبخوار خرما ابتدا در تنه نخیلات به صورت پنهان فعالیت میکند، اضافه کرد: چوبخوارها در ادامه فعالیت و گسترش آن، درون تنه درخت دالانهایی ایجاد میکنند که نتیجه آن برای درخت آلوده با وجود زنده بودن، افتادن بر اثر یک عامل خارجی دیگر مانند باد، طوفان یا غیره است.
وی در ادامه نیز گفت: مبارزه و کنترل آفات مهمی مانند سوسک سر خرطومی حنایی و سوسک کرگدنی با عملیات هرس و تکریب نخیلات تسهیل و تسریع میشود.
خادم در انتها نیز عنوان کرد: علاوه بر هرس، طعمهگذاری و سمپاشی نخیلات نیز در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.