به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر مهدی دوستی استاندار هرمزگان با اشاره به تخصیص ۲۰۰ هکتار زمین جهت توسعه پسکرانه گمرک بندرلنگه با هدف انتقال کانتینرهای یخچالی به این بندر، افزود: فاز اول این طرح ۴۰ هکتار است و بسیاری از مواردی که در حوزه بنادر دنبال میکنیم با حوزه کشاورزی مرتبط هستند.
استاندار هرمزگان بیانکرد: در دولت سیزدهم اعتبارات بخش کشاورزی هرمزگان رشد ۴۰۰ درصدی داشته است و به جرات میتوان گفت که این دولت در حوزه کشاورزی کارهای خوبی انجام داده است.
وی تصریح کرد: از زمان تشکیل سازمان شیلات در حکومت قاجار تاکنون مراکز جایگزینی ذخایر آبزیان در جنوب کشور وجود نداشته است؛ اما با سفر ریاست جمهوری در آبان ماه سال گذشته به استان دستور ساخت سه مرکز بازسازی ذخایر آبزیان صادر شد که کار آن آغاز شده است.
مهندس دوستی ادامه داد: ساخت مراکز بازسازی آبزیان کاری بود که قاجار، پهلوی و حتی دولتهای بعد از انقلاب نیز در جنوب کشور انجام ندادند، در این مدت از خرمشهر تا سیستان و بلوچستان هیچ مرکز بازسازی ذخایر آبزیان وجود نداشت اما در دولت سیزدهم این امر محقق شد.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان تصریحکرد: برق رسانی به مزارع میگو کاری بود که همه در مورد آن صحبت کردند و کاری را انجام ندادند اما دولت سیزدهم به این امر اهتمام ورزید و ۱۰۰۰ میلیارد تومان نیز اعتبار برای آن در نظر گرفت که فقط ۱۲۲ میلیارد تومان برای برقرسانی به ۶ مزرعه پرورش میگو به دو دستگاه متولی پرداخت شده است که از این بین ۳ مزرعه کارهایش انجام شده و برق رسانی۳ مزرعه نیز تا آذرماه تکمیل شود.
وی با اشاره به اجرای طرح توسعه زیستگاههای مصنوعی آبزیان، اظهارداشت: ۳۵۰ هزار تن مجموع صید و پرورش آبزیان در استان است که ۹۰ درصد آن از محل صید و صیادی و ۱۰ درصد آن از محل تولید است، عمده توان و اعتبار خود را به سمت افزایش سهم تولید آبزیان بردهایم.
مهندس دوستی، دولت سیزدهم را دولت تصمیمهای بزرگ برشمرد و تاکیدکرد: افزایش قیمت خرید تضمینی گندم در کشور و قطع یارانهای که به تاجران و واردکنندگان داده میشد و هدایت آن به سمت تولید از دیگر کارهای مهم دولت سیزدهم بود که نقش بسزایی در افزایش تولید و خودکفایی دارد.
استاندار هرمزگان با اشاره به استقبال کم باغداران استان از طرح نوسازی و اصلاح باغات مدت زمان رسیدن باغهای اصلاح شده به سوددهی و ثمردهی را مسئله اصلی باغداران دانست و گفت: باید با کشاورزان به یک راه حلی جامع در این حوزه برسیم لذا لازم است کسری از وام نوسازی و اصلاح باغات را به کشاورزان پرداخت کنیم تا بحث معیشت آنها در مدت اصلاح تامین شود ضمن اینکه باید از توان بیمهها نیز بهره گرفت.
وی سنددار کردن زمینهای کشاورزی، حل مشکل صادرات دام، پروژه شهر نساجی با هدف پیوند مزیت کشاورزی و مزیت نفتی هرمزگان را از دیگر برنامهها و اقدامات مهم دولت در هرمزگان معرفی کرد و با اشاره پارک احداث پارک کود و سم گفت: مهندسی جامع پارک کود و سم به اتمام رسیده است و عملیات اجرایی آن نیز تا پایان سال آغاز میشود.
استاندار هرمزگان در پایان این مراسم با همراهی معاون وزیر جهادکشاورزی در مراسم آغاز عملیات اجرایی مجتمع مسکونی کارکنان جهاد کشاورزی نیز شرکت کرد و این پروژه ۵۱۲ واحدی نیز کلنگ زنی شد.