به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر، دکتر عبدالجبار ذاکری با بیان اینکه در تجمعات انبوه، بیماری های مهمی مانند بیماری های قابل انتقال از آب و مواد غذایی و بیماری های تنفسی ویروسی، سلامت افراد را تهدید می کنند، افزود: افراد شرکت کننده در این تجمعات می توانند با رعایت توصیه های بهداشتی همچون استفاده از آب سالم بسته بندی شده، مصرف غذای سالم بهداشتی و رعایت بهداشت فردی، از ابتلای خود و دیگران به این بیماری ها جلوگیری کنند
وی با تاکید بر اینکه زائران اربعین حسینی برای پیشگیری از بیماری های عفونی و واگیردار باید قبل از صرف غذا به صورت منظم دست های خود با صابون مایع بشویند،
معاون بهداشتی افزود: از مصرف لبنیات غیر پاستوریزه به ویژه پنیر و کره و شیر محلی غیر پاستوریزه خودداری شودو قبل از مصرف مواد غذایی کنسرو شده ۲۰دقیقه آنها را بجوشانید و به علائمی مانند کنسروهای باد کرده، زنگ زده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارند توجه داشته باشید .تا حد امکان برای مصرف نوشیدنی های گرم مانندچای از لیوان های گیاهی استفاده کنند زیرا لیوان های پلاستیکی مناسب مایعات داغ نیستند .
وی اظهار داشت: رعایت مسائل بهداشتی از جمله شستوشوی دستها قبل از غذا خوردن، نوشیدن آب معدنی پلمپ شده، شستن صحیح و کامل میوهها، غذا خوردن در اماکن و موکبهایی که بهداشت مواد غذایی را رعایت میکنند، بسیار قابل توجه است.
دکتر ذاکری بیان کرد : به افرادی که در مراسم پیاده روی اربعین شرکت میکنند، توصیه میشود که به علت وجود گرد و غبار احتمالی ماسک استاندارد با خود به همراه داشته باشند .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: درصورت علایم گوارشی ماننداسهال حتما به نزدیک ترین مرکز بهداشتی یا پزشک مراجعه نمایید.