افزونه جلالی را نصب کنید.
همزمان با روز کارمند انجام شد؛

دیدار مدیران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با رئیس دانشگاه

  • کد خبر : 17606
  • 04 شهریور 1402 - 22:11
دیدار مدیران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با رئیس دانشگاه
مبلغ ۱۰ میلیون ریال به حساب تمامی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان واریز شد.

به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر، معاون توسعه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با حضور در دفتر ریاست دانشگاه طی نشستی صمیمانه به مناسبت روز پزشک از دکتر جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تقدیر نمودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در این نشست صمیمانه ضمن تقدیر از معاونین، مدیران و کارکنان مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و تبریک روز کارمند گفت: دانشگاه علوم پزشکی به پشتوانه نیروی انسانی متعهد و متخصص خود نقشی موثر و کارآمد در عرصه آموزش عالی و تعالی خدمات سلامت محور که از مهمترین اهداف و فلسفه وجودی دانشگاه می باشد، داشته است.

دکتر جاودان در ادامه ضمن گرامیداشت هفته دولت، و روز کارمند گفت: پیشرفت‌های دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در زمینه توسعه آموزش و سلامت استان مرهون کوشش های اثربخش شما مدیران توانمند و کارمندان متعهد است.

رئیس دانشگاه در این جلسه گفت ؛ به جهت تقدیر از زحمات بی‌بدیل کارکنان مجموعه بزرگ دانشگاه مبلغ ۱۰ میلیون ریال به حساب تمامی کارکنان زیر مجموعه دانشگاه واریز می‌شود.

در این نشست مدیران دانشگاه نیز با اهدای گل روز پزشک را به رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریک گفته و از زحماتت ایشان تقدیر نمودند.

شایان ذکر است دکتر غلامعلی جاودان دکترای پزشکی و متخصص تغذیه ، از جانبازان شیمیایی هشت سال دفاع مقدس است که در منصب ریاست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در جهت توسعه سلامت استان و اعتلای آرمانهای مقدس نظام جمهوری اسلام همواره تلاش های ارزنده ای نموده است.

لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=17606

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسبها