به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر، معاون فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی هرمزگان با حضور در سلف و آشپزخانه مرکزی از نزدیک روند تهیه و توزیع موادخوراکی دانشجویان را مورد ارزیابی قرار دادند.
معاون فرهنگی و دانشجویی با تاکید بر ارتقا موادخوراکی از مرحله تهیه مواد اولیه، پخت تا توزیع آن گفت: بهداشت و سلامت موادخوراکی از مرحله تهیه مواد اولیه تا پخت و توزیع باید مورد ارزیابی قرار بگیرد و مطابق آییننامه و پروتکلها، کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه نظارت جدی خواهند داشت.
دکتریحیی میرزاده افزود: خوشبختانه با تمهیدات صورت گرفته بسیاری از مراحل تهیه مواد خوراکی در آشپزخانه همچون پخت انواع کبابها، سرخ کردن، پوست و خلال گیری و… به صورت مکانیزه صورت میگیردو امیداواریم در سالجاری با حمایتهای ریاست دانشگاه بخشهای دیگر آشپزخانه مرکزی نیز مکانیزه شوند.
میرزاده اضافه کرد: یکی از مهمترین دغدغههای حوزه معاونت درحوزه رفاهی تهیه و توزیع مواد خوراکی با کیفیت و دارای ارزش غذایی بالا برای دانشجویان است که این مهم با برنامهریزی در سالجاری ارتقا خواهد یافت.
وی توصیه کرد: کمیته هماهنگی صنفی و رفاهی دانشجویان پل ارتباطی بین دانشجویان و حوزه معاونت است و دانشجویان میتوانند مسائل صنفی و رفاهی خود را از طریق این نهاد دانشجویی پیگیری نمایند.