به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر، دکتر ذاکری با تاکید برلزوم رعایت نکات بهداشتی بیان کرد: با انجام نظارت بازرسین بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بیش از ۱۷۵ هزار مورد نظارت در ۷ماهه اول سال جاری انجام شده است که ۲۶۸ امکنه و واحد صنفی تعطیل و تعداد ۱۸هزارو ۲۳۰ واحد اخطار بهداشتی دریافت کردند .
وی بیان کرد: تعداد۶۷۵ واحد صنفی متخلف در راستای اجرای قانون در این مدت به داد گاه معرفی شده است .
دکتر ذاکری اظهارکرد: در راستای کنترل مواد غذایی تعداد یک هزارو ۲۶۲ نمونه مواد غذایی مشکوک از سطح تولید و عرضه گرفته و جهت انجام آزمایشات میکروبی و شیمایی و بررسی سلامت به آزمایشگاه غذا و دارو ارسال شده است .
معاون بهداشتی اعلام کرد : مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی یا عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۹۰گزارش کنند.