افزونه جلالی را نصب کنید.

رویداد البسه سنتی هرمزگان افتتاح شد

  • کد خبر : 34440
  • 24 آذر 1404 - 14:32
رویداد البسه سنتی هرمزگان افتتاح شد
نخستین رویداد البسه سنتی هرمزگان"دیریا برتن" چهارشنبه 19 آذرماه به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.

به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، فرخنده جلالی در این مراسم گفت: این رویداد به عنوان نخستین رویداد در حوزه لباس سنتی هرمزگان است و تنها به نمایش پوشاک محدود نمی شود بلکه این برنامه با رویکرد میراثی، فرهنگی و کسب‌وکار طراحی شده است.

جلالی ضمن تشکر از افتتاح این رویداد بیان کرد: هرمزگان دارای تنوع زیادی در حوزه مد و لباس سنتی است و که در کشور بی نظیر است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در ادامه گفت: هدف ما از برگزاری این رویداد این است که در سه محور اصلی شامل تولید تا آموزش و تجاری‌سازی در آن در نظر گرفته شود و طراحی های حول این سه موضوع انجام شود.

جلالی در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم این رویداد را به صورت سالانه برگزا نماییم که می تواند به عنوان یکی از شاخص های فرهنگی و هنری در استان قرار گیرد.

گفتنی است: رویداد «دیریا بر تن» با حضور سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، مصیب داوری معاون هنری و سینمایی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی و جمعی از مدیران و هنرمندان صنایع دستی در سالن هتل همای بندرعباس افتتاح شد.

لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=34440

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسبها