افزونه جلالی را نصب کنید.

پیگیری تعیین تکلیف سهم استانی تسهیلات تبصره ۱۵

  • کد خبر : 34416
  • 24 آذر 1404 - 13:50
پیگیری تعیین تکلیف سهم استانی تسهیلات تبصره ۱۵
معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان از برگزاری جلسه‌ای با حضور نمایندگان بنیاد علوی، بنیاد برکت و اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی با محوریت تعیین تکلیف سهم استانی تسهیلات تبصره ۱۵ خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از میراث‌آریا، ساناز رمجی روز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اشاره به اهمیت این تسهیلات در حمایت از فعالان حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در این نشست، نحوه توزیع سهم استانی تسهیلات تبصره (۱۵)، فرآیندهای اجرایی پرداخت، شیوه‌های تسهیل دسترسی متقاضیان به منابع مالی و همچنین نقش دستگاه‌های اجرایی و نهادهای حمایتی در تسریع روند پرداخت تسهیلات مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

معاون صنایع‌دستی هرمزگان افزود: تسهیلات تبصره (۱۵) یکی از ظرفیت‌های مهم در راستای تقویت فعالیت‌های مرتبط با میراث‌فرهنگی، توسعه گردشگری، حمایت از تولیدکنندگان صنایع‌دستی، ایجاد و تثبیت اشتغال و توانمندسازی فعالان این حوزه‌ها به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار استان به‌شمار می‌رود.

او با تأکید بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های مرتبط اظهار کرد: همکاری و تعامل مؤثر میان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، بنیاد علوی، بنیاد برکت و اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی نقش مؤثری در تسریع روند تخصیص اعتبارات، رفع موانع اجرایی و بهره‌مندی عادلانه متقاضیان از تسهیلات خواهد داشت.

او در پایان خاطرنشان کرد: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان با جدیت در حال پیگیری سهم استان از تسهیلات تبصره (۱۵) است و تلاش می‌کند این تسهیلات در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به‌صورت هدفمند در اختیار فعالان واقعی حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قرار گیرد

لینک کوتاه : https://chelchelehbandar.ir/?p=34416

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسبها