به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار” قاسم رضایی” در پی سفر به استان هرمزگان در بیست و یکمین کمیسیون قرارگاه مقابله با سرقت در استان طی سخنانی بیان داشت: قرارگاه مقابله با سرقت باید بیش از پیش فعال بوده و در دستگیری اعضای باند های سارقان و دیگر جرایم سرقت کارشناسان و مسئولان پرونده می بایست مجازات پیشنهادی خود را از دستگاه قضائی مطالبه نمایند و لازم است نتایج اقدامات به خوبی از طریق صدا وسیما، رسانه ها و شبکه های اجتماعی اطلاع رسانی و به سمع و نظر مردم برسد.
وی با تأکید براینکه در اولویت بندی برخورد با جرایم باید جرایمی که احساس امنیت جامعه را بیشتر به مخاطره می اندازد در اولویت برخورد و مقابله قرار بگیرد، گفـت: موضوع سرقت ها و زورگیری از اهمیت و اولویت بیشتری برخوردار است.
سردار رضایی اظهار داشت: افسران پرونده باید به گونه ای پرونده های قضائی متهمان سرقت های خاص و دیگر جرایم مهمه را تشکیل دهند و به گونه ای حس خود در خصوص نحوه وقوع جرم را به بازپرس و قاضی پرونده انتقال دهند که قاضی بتواند متهم را به حداکثر مجازات محکوم کند و کارشناس انتظامی و یگان دستگیر کننده می بایست پرونده قضائی را با قدرت و تا حصول نتیجه نهایی پیگیری و دنبال نماید.
جانشین فراجا با تأکید بر اقدام مقتدرانه پلیس نسبت به هنجارشکنان، بیان کرد: فراجا برنامه های جدی در این زمینه خواهد داشت و قانون شکنان باید با دیدن پلیس احساس ناامنی بکنند و مردم با دیدن پلیس به آرامش برسند.
سردار رضایی با اشاره به اینکه تأکید مجموعه عظیم انتظامی همیشه بر این بوده که امنیت مردم خوب و عزیز خط قرمز پلیس است و برای تأمین امنیت مردم از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد، امنیت را برترین و مهم ترین مؤلفه هر جامعه ای دانست.
این مقام ارشد انتظامی کشور خاطرنشان کرد: در بحث مقابله ریشه ای با سرقت لازم است بانک اطلاعاتی مالخران اموال مسروقه به روز شده و در یگان های تخصصی مربوطه موجود باشد و پلیس بر مالخران اشرافیت اطلاعاتی کامل داشته باشد.
مجازات باید بازدارنده باشد
سردار رضایی در ادامه این نشست بیان داشت: مجازات متهمان و مجرمین به گونه ای باشد که از بازدارندگی بالایی برخوردار بوده که موجب بازگشت مجدد به چرخه ارتکاب جرم نگردد و علاوه بر این موجب عبرت دیگر مجرمان و متخلفین نیز شود.
وی با تأکید بر این که اشرافیت اطلاعاتی کامل، امری مهم وضروری در اجرای موفق مأموریت های پلیسی است، تصریح کرد: لازم است قبل اجرای طرح های عملیاتی پیوست رسانه ای و عملیات روانی تهیه و ضمن ابلاغ به یگان های مرتبط و درگیر، نسبت به اطلاع رسانی گسترده و عملیات روانی نتایج طرح در صدا وسیما و سایر رسانه ها و شبکه های اجتماعی منعکس و بازخوردگیری آن اقدام مؤثر صورت پذیرد و با پوشش خبری و تصویری گزارش خبری دستگیری اعضای باندهای سرقت و دیگر جرایم مهم اقتدار پلیس را برای اقشار مختلف مردم به نمایش گذاشت.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه مشارکت مردم در تأمین امنیت و پیشگیری از جرایم به ویژه سرقت نقش تعیین کننده ای در کاهش وقوع این جرم دارد، خاطر نشان کرد: در این راستا و با توجه به افزایش مطالبات و خواسته مردم پیرامون مبارزه با سرقت،فرماندهی کل انتظامی بیش از پیش به این مهم توجه داشته و برخورد ویژه با سارقان را در دستور کار خود قرار داده است.
این مقام عالی انتظامی کشور افزود: وظیفه پلیس، ارتقاء احساس امنیت در جامعه است و ما به عنوان مسئولان استقرار نظم و امنیت در جامعه در مسیر خدمت به مردم و جلب رضایت عمومی از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.