به گزارش پایگاه خبری چلچله بندر، دکتر عبدالجبار ذاکری بیان کرد: طی ۷ماه ابتدای سال جاری بیش از یک هزار و ۳۲۲ شکایت در سامانه ۱۹۰ و ۶۲۹شکایت در سامانه ۳۱۱۸ استانی ثبت و از سوی بازرسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان پیگیری شده است.
وی افزود: بیشترین شکایات ثبت شده در سامانه بهداشت ۱۹۰ در خصوص بهداشت محیط ، مراکز تهیه و توزیع موادغذایی،آب وفاضلاب و پسماندبوده است.
دکتر ذاکری بیان کرد: شهروندان در سراسر استان می تواننددر صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مانند عرضه موادغذایی فاسد،تاریخ گذشته ،موادغذایی غیرمجاز و موارد نگهداری نامناسب موادغذایی، عدم رعایت بهداشت فردی درمراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی ، آب وفاضلاب و…ازطریق شماره تلفن ۱۹۰ شکایات خود را به این سامانه اطلاع دهندکه پس از ثبت شکایات، بازرسان در اسرع وقت به محل مورد نظر مراجعه کرده و رسیدگی لازم را انجام خواهند داد.
معاون بهداشتی با اشاره به اهمیت سلامت مردم و کیفیت غذایی گفت: با هدف بررسی میزان انطباق شرایط محل با قوانین و مقررات و الزامات بهداشتی در جهت ارتقاء سلامت جامعه بازرسین بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و نظارت بر بهداشت مواد غذایی بصورت مستمر بازدید انجام می دهند.