به دنبال مردمی کردن امنیت در خلیج فارس هستیم
تقدیر استاندار هرمزگان از مشارکت آحاد مردم روزه دار استان برای رقم زدن حماسه بی نظیر در روز قدس
راهپیمایی روز قدس در بندرعباس
رژیم غاصب اسرائیل رو به افول است/ پوشش گسترده خبر روز قدس، موجب یاس و نا امیدی دشمنان اسلام خواهد بود
در توسعه فضاهای آزمایشگاهی دانشگاه فرهنگیان استان مشارکت میکنیم
در همایش بسیجیان استان هرمزگان از تلاش های عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان قدردانی و با اهدای لوح از وی تقدیر کرد.
فرماندار شهرستان سیریک از انتخاب اداره شیلات شهرستان سیریک به ریاست سعید کوهی به عنوان دستگاه برتر شهرستان سیریک در جشنواره شهید رجایی این شهرستان خبر داد.
معاون قضایی دادستان کل کشور به همراه رئیس کل دادگستری هرمزگان، دادستان بندرعباس، معاون آبزی پروری شیلات استان از مزارع پرورش میگوی شرق بندرعباس بازدید کرد.
رئیس کل دادگستری هرمزگان از آزادی یک نفر از زندانیان محکوم به قصاص با اجرای پویش «به عشق حسین (ع) می بخشم» در بندرعباس خبر داد.
ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی بندرعباس بر پاکسازی و ایجاد آتش بر در حاشیه جاده اصلی بندرعباس-میناب با همکاری اداره راه و شهرسازی نظارت کردند .
رئیس کل دادگستری هرمزگان از شناسایی و امحاء بیش از ۳۵۰ کانتینر کالای متروکه مضر سلامت به وزن ۳۲۰۰ تن در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر داد.
رئیس کل دادگستری هرمزگان از عموم مردم دعوت کرد با پیوستن به این پویش مردمی در جهت تحقق بخشش، رضایت و صلح گام بردارند.
رئیس کل دادگستری هرمزگان با حضور در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) سرگز پایین بخش احمدی ضمن برپایی میز خدمت، به مطالبات و مشکلات مردم رسیدگی کرد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از حوزه قضایی بخش احمدی بازدید و توصیههای لازم را به منظور ارتقاء کمی و کیفی عملکرد این حوزه قضایی ارائه کرد.
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرلنگه از برپایی میز خدمت و رسیدگی به درخواست های مردمی در بخش شیبکوه شهرستان بندرلنگه بمناسبت هفته دولت خبر داد.
به مناسبت هفته دولت و با حضور جمعی از مسوولان مدرسه 3کلاسه برکت شهیدرضایی چهکار در میناب افتتاح شد.
با حضور جمعی از مسوولان و به مناسبت هفته دولت، مدرسه ۶ کلاسه برکت گرازوئیه در میناب افتتاح شد.
با حضور جمعی از مسوولان استانی، مدرسه امیرکبیر گوربند در میناب افتتاح شد.
مدیر تعاون روستایی هرمزگان از خرید توافقی بیش از ۳ هزار تن لیمو ترش از باغداران هرمزگانی با هدف حمایت از تولیدکنندگان و آرامش و رونق بازار این محصول خبر داد.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان گفت: با اجرای منظم و مستمر الزامات کنوانسیون مقابله با آلودگی دریا مارپلMARPOL)) برای کشتی های ورودی و پایش مستمر دریا از آلودگی های زیست محیطی، خوشبختانه بندرشهید باهنر در شرایط مطلوب و بهینه ای قرار دارد.